Livsstil

Helvetes natt, väldoftande hem och gubbar i hemmet

Klundqvist får hemmet att dofta magiskt.

I dag vet jag inte om jag har röven fram eller om jag har den bak. Jag är så trött och jag har knappt fått sova något i natt. Jag förstår verkligen er småbarnsföräldrar och ni har min fulla sympati och nu tycker jag faktiskt att ni ska ge mig lite sympati med, för även fast jag inte har något barn här hemma så har jag tydligen en kamphund på 10 år som är 7 gånger värre än ett barn .. just för stunden.  Jag förstår inte vad det är som är felet. I går kväll på kvällsrundan var hon superglad och vi gick en lite extra runda i hopp om att hon kanske skulle sova lite längre i dag på morgonen. Hon gjorde sina behov och eftersom hon har haft lite problem med magen till och från den senaste veckan så kollar jag ju det stora A-et lite extra. En perfekt liten tolle släppte hon.

Vid 22 tiden springer hon runt som en galning i sängen och jag tänker, helvetes jävla trams sjömannen har fått i henne att hon ska ner och dricka vatten. Men inget vatten var det hon ville ha, utan hon sprutlackerade aktivitetsmattan. Jag tvättade av den och slängde in den i maskinen så att den skulle tvättas direkt på morgonen. Vi gick en extra kvällsrunda, hon bajsade ännu mer och var kass i magen. Hon fick magmedicin och så gick vi och la oss. Vid 01 i natt vaknar jag av en stank, sjömannen täcke var nedskitet.  Dra åt helvete. Jag fixade med täcket och gick ut med henne igen.

Hon fick därefter sova på golvet i natt och jag var beredd på att det kunde ske fler olyckor och mycket riktigt hade det kommit. Varit i kontakt med veterinären i dag och dom säger att vi ska avvakta eftersom hon är pigg , äter och dricker som hon ska och att hon inte haft lös avföring konstant iflera dagar. Hon kan ha slickat på något ute som gör att magen är kass, eller så är det något som är galet. Men vi ska ge henne skonkost, magmedicinen och så avvaktar vi lite till för damen är ju inte purung längre? Men tack som fan och skit på dig med.

Så ja, i dag är jag trött och vet knappt vad jag heter. När jag höll på fixa i köket med maten till henne, en latte till mig så ser jag på frysdörren att det är ju för fan i dag mellan 8-12 det ska trilla in gubbar i lägenheten och fixa och kolla. Så jag fick ringa jobbet och meddela att jag måste komma in senare för dom måste komma i dag. Fantastiskt.

Och eftersom kamphunden inte mår så bra i magen så doftade det ju inte hallon i lägenheten. Jag tänkte att det är lugnt, jag skurar av och dammsuger lägenheten och så sprider K lundqvist en magisk doft i lägenheten, då är diffusern slut men jag hade turen att jag har fler på lager så en ny favorit fick åka fram – Crystal.  Det sprids en magiskt doft och jag kan sätta mig ner i soffan och dricka en god latte och invänta att gubbarna ska komma. Jag skulle behöva gå på dass och uträtta ärenden, men det vågar jag ju inte för jag slår vad om när jag slår ner gumpalallan på sitsen så plingar det på dörren .. Det slår aldrig fel.

Hej onsdag .. du började inte så jävla bra, så vad kan mer gå så fel ? Inget? För det är väl omöjligt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.