Livsstil

Söndag morgon, social träning på kamphund och kvällsjobb

Godmorgon söndag. Hur har ni det ? I går efter jobbet gick jag hem till syrran och Mattias där även Yasmin och Robin efter att gänget hade varit ute och käkat. Vi snackade skit och bara var innan jag och Chanel traskade hem och kröp ner under täcket och fick våran skönhetssömn.

Vaknar upp till ett soligt Malmö och inser att jag även i dag inte kan lägga mig i solen och bättra på brännan då jag har ett kvällspass på jobbet med underbara kollegor. Jag får helt enkelt ta igen det på min ledighet och under semestern som väntar om drygt 1 månad, längtar.

Morgonpromenaden är avklarad med Chanel och i dag stötte vi på en supertrevlig kvinna med 2 svarta hundar. Ja ni kan ju gissa om en viss liten fröken reste ragg och såg ut som en igelkott? Vi snackade lite och jag fick berätta lite om varför Chanel reser ragg och inte verkar uppskatta de 2 andra hundarna, ägaren till hundarna tyckte synd om henne och jag fick låta Chanel hälsa, det var lite motstånd men efter ett tag brydde hon sig inte om dom. Jag önskar fler hundägare kunde slappna av lite , inte vara sånna bitterfittor och faktiskt hjälpas åt – söndag morgon och i dag kan vi bocka av ännu mer träning för kamphundens rädsla för andra hundar.

Chanel verkar dessutom lite ledsen i dag. Jag tror minsann att det inte bara är jag som saknar sjömannen, hon har nämligen sovit på sjömannens kudde, för där låg hon när vi vaknade på morgonen. Sjömannens lilla bebis!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.