Chanel, Prada & Gizmo, Livsstil

Matlådor, feelgood söndag och galna kamphundar

Ibland blir jag lite extra stolt över mig själv och början på 2017 har ju börjat fantastiskt bra. Jag har lovat mig själv att fika ute mindre och att faktiskt fixa matlådor och äta ute mindre. Just för att jag ska försöka kontrollera mitt matintag och köra på en lite striktare kost. Så i dag efter 5.5 km promenad ställde jag mig och stekte köttfärs som jag kryddade med diverse kryddor och sen åkte det i vitkålsris som fick stekas tillsammans med köttfärsen. En matlåda åt jag nu ikväll, resten är till måndag, tisdag och onsdag.

En riktigt feelgood söndag. Jag har de senaste veckorna varje söndag om jag inte jobbat natt eller kväll lagt på en ansiktsmask och i dag blev det en återfuktande kaffemask med scrub från Lush, scrub i duschen och sen ett serum efter dusch från Solution by victus. Och just när jag satt mig för att äta efter duschen ringer sjömannen och ger mig massa kärlek. Att man kan bli så glad av ett samtal och nu längtar jag ännu mer tills på onsdag då han kommer hem.

Kamphundarna. Dessa ger så mycket kärlek men just nu har dom precis kört ännu ett race och Chanel ska nog börja löpa och ger sig på Gizmo, hoppar på honom bakifrån och håller fast honom och det resulterar i att han blir vansinnig , skriker och skäller som en galning och sen kör dom ett race och brottas. Att dom orkar, dom har varit i gång hela dagen, men små pauser för att vila och mysa med mig.

De kommande dagarna får jag se hur uppdateringen blir här inne, jag har dagpass, så vi hörs i morgon eftermiddag. För nu ska jag stänga ner för i dag, kolla lite på tv och fortsätta mysa med de små galningarna och fortsätta le mitt mentaltstörda leende och kolla efter terrarium.

Glöm inte att följa och gilla bloggen på :
Instagram: Tommytott
Facebook: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 8 januari, 2017 at 20:15

    Sicka godingar, samt skönt att ha maten gjord

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.