Livsstil

Härlig kväll, Sudio och 2 dagar kvar

| Delar av inlägget är i samarbete med Sudio

Fantastiskt ljud , Sudio Tolv.

I går kväll hängde jag hemma hos en kollega tillsammans med en annan kollega, vi körde lite “fira in att Monica gått på semester”. Vi delade på pizza, drack lite bubbel och vin och satt och snackade på hennes balkong. Supermysigt och sen cyklade jag hem på en cykel med alldeles för lite luft i däcken haha. Jag måste fan pumpa däcken på den jävla stålhästen.  Annars så hängde jag mest i stugan i går, vattnade, solade och hade det mys med kamphunden.

Nu laddar jag upp för en kväll på jobbet med en latte, småfixar här hemma och taggar till för veckans 2 sista arbetspass. Kväll i dag och så kör jag en dag tur i morgon med lite sovmorgon, sen en ledig helg som jag ska försöka få in massor med tid till gymmet/promenader , stugan och kamphunden. Förhoppningsvis träffa lite vänner som oxå har stuga där vi har stuga.

De nya hörlurarna från Sudio, Sudio Tolv, som jag har fått hem är sjukt smidiga. De sitter bra i öronen , har grymt ljud och jag måste säga att de är fruktansvärt snygga. Älskar hur liten plats de tar i väskan och de kommer självklart få en given plats i min gymväska, där jag kommer alternera mellan mina andra inears.

Är du själv sugen på ett par snygga hörlurar, de små eller de större som du har utanpå öronen så har sudio massor av snygga och i en hel del olika färgnyanser. Jag älskar de vita med rosé färgen, de passar in till vilken outfit som helst. Och visst är de en snygg detalj , både på gymmet och till vardags?  Uppger du Tommytott så får du 15% på din beställning. Happy shopping!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.