Livsstil

Ny vecka , längtan och fläckiga byxor

Måndag och ny vecka. Börjar denna veckan med planeringsdag med nya jobbet och det känns som jag inte gjort annat än ätit, men trots att man tryckt in i huvudet hela dagen i dag så har jag nyss käkat middag. Samt pratat med en helt fantastisk vän som stöttar och ger råd i svåra situationer haha! Tack! <3

Vet ni hur mycket jag har längtat efter denna veckan? På onsdag kommer äntligen min sjöman hem igen, det känns som dessa 14 dagarna har gått extremt segt. Men så är det ju när man längtar efter någon så mycket som jag gör. Så det ska bli skönt att få hem honom, få kärlek, ömhet och värme och massa nakengymnastik och avlastning från kamphundarna. För nu är dom jobbiga. Chanel är tramsig som fan och nu är det ju bara 3 dagar kvar innan sjömannen kommer hem och då ska hon börja med sitt trams att gnälla vid ytterdörren ofta. Jävla morsgris tänkte jag skriva haha!

Jag tog mig föresten upp i dag utan bekymmer, trots att jag låg vaken till kl 02.30 i natt och intalade mig själv att jag behöver sova för att orka upp. När jag väl är på plats på Scandic sankt Jörgen inser jag att jag måste verkligen gå konstigt, för vaderna och mina ljusa jeans var helt fläckiga av slasket. Hur fan lyckas jag?! Nu ska jag plocka lite här hemma, fortsätta lyssna på grym musik innan jag fortsätter att mysa med kamphundarna och gör mig klar för att försöka somna tidigt ikväll, ska ju upp svintidigt i morgon då jag börjar jobba 06.45 och vet ni? Jag har en plan i fall jag inte är vaken vid 05.40 så är det tur att min mamma alltid är morgonpigg och uppe vid 05.30 typ så hon ringer mig 05.40. 30 år och morsan ringer och kollar så jag är vaken – ska jag vara stolt eller ? Men till mitt försvar ( som jag försöker intala mig själv ) är att har man jobbat natt i nästan 2 år så är det inte konstigt att jag har svårt att ta mig upp på morgonen .. Men hej , snart ska jag väl bli tillräckligt vuxen och ta mig upp .. själv utan hundra snoozningar haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.