Livsstil

A man and his dog

A man and his best friend.

Jag hade lite svårt att komma till ro i går kväll när jag skulle sova och uppenbart hade kamphunden det oxå. Hon körde race i sängen, skällde för minsta lilla ljud och försökte med all sin kraft att ta sig innanför skinnet på mig.  Det skulle pussas, klappas och hon skulle sova på alla möjliga ställen.

I dag ville ingen av oss kliva upp men till slut verkade det som fröken kamphund var så nödig och tyckte att nu kliver du för helvete upp så jag får komma ut någon gång, vid strax efter 7 tyckte hon detta men jag tyckte vi kunde ligga och slappa en stund till i sängen. Jag tittade på henne med bedjande ögon och sa – Kan vi ligga kvar i sängen en kvart till, jag funderar på hur jag ska stuka hela kroppen. Hon gick inte med på det så det var ju bara att kliva upp och få tanten nöjd.

Väl inne så fixade jag käk till henne, en latte till mig och så försökt snygga till mig lite inför kvällens första arbetspass efter semestern. Som ni ser på bilden så stirrar kamphunden på mig och jag hör henne gny  – call in sick dad. Och jag är så sugen på följa hennes råd, en helg till med kamphunden hade ju varit drömmigt. Eller ett par veckor ( läs månader till ) med kamphunden hade varit magiskt haha!

Men sen tog denna modeslav sitt förnuft till fånga och tänker, du behöver jobba Totten, annars har du inte råd med nya kläder, skor och mysa med sjömannen. So .. you can do this! Och ja, jag kan ärligt säga att jag saknat min mosho massor och världens bästa Rita med hennes snygga ben. Ser så fram emot att få krama om dom!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.