Livsstil

Semestern är över, vardagen och rättabeslut

Semestern, you did me good!

Sommarens sista semesterdag är nu avklarad och här ligger jag i sängen med kamphunden sittandes på bröstet , halva huvudet och hon försöker verkligen ta sig innanför skinnet på en och man märker även på henne att hon känner på sig att nu är det slut på lata dagar och att ha papporna hemma hos sig hela dagarna, att hon får följa med överallt och få all tid i hela världen. Bästa kamphunden ever! 

Denna semester har verkligen varit så värd , trots att vi inte varit på någon resa, vi har inte gjort något storslaget och haft hela semestern planerad och det känns verkligen i kroppen. Vi har verkligen haft semester, tagit dagen som den kommer och har gjort saker om vi haft lust och inte gjort ett skit om vi inte ville det. Denna semester har dock gått i shoppingens tecken och det har inhandlats allt från massor med mat, kläder till tvätt och torktumlare och en ny madrass för att vi ska sova bättre och att nakengymnastiken ska bli bättre. Livet och det goda alltså.

Semestern har även hunnit bjuda på reflektion, tankar och massa funderingar. Jag känner mig så jävla kluven och vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på utan önskar jag på något vis kunde få båda dom där smarriga kakorna, men ibland måste man välja och det är efter idag har jag ännu en gång fått tankarna på om jag verkligen har gjort rätt?  Tiden får utvisa det och jag kommer nog bli klokare med tiden, dom säger ju i att klokheten kommer med åldern . men jag vette fan.

Så ett litet snabbt inlägg så här fredag kväll, dagens sista semesterdag och jag uppdaterar när många är ute och festar eller har slocknat efter en vecka på jobbet. Själv så funderar jag på hur fan jag tänkte av att gå tillbaka till jobbet en lördag efter semestern?! Alla andra hade valt en måndag men inte denna stjärtis, han går tillbaka en lördag. Icke klokt haha!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lillan Kind 25 augusti, 2018 at 10:41

  Åh vilken söt liten kamphund!😍 Det låter som en toppensemester! Tror att det mest avkopplande är att inte ha en massa inbokat. Men börja jobba igen på en lördag – Aldrig!!!😁😂

  • Reply tommytott 26 augusti, 2018 at 09:42

   Tack, visst är kamphunden söt! 😀
   haha , nej att börja jobba en lördag gör jag nog fan inte igen efter semestern. Sån ångest haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.