Camping livet

Afterwork, campandebögar och gigantiska tomatplantor

Tillbaka till vagnen.

I går var det afterwork och grillning hemma hos en kollega i en fantastisk lummig trädgård och rund under fötterna kan jag lugnt säga att jag blev.  Det ställdes fram shot och för en gång skulle hakade jag på och tog mig en lite jävel, det skulle jag inte gjort för jag vet hur det blir . Jag blir så jävla full and i did haha!  Så i dag har sjömannen försökt väcka mig ett par gånger och när klockan närmade sig 12 så var det lika bra att kliva upp.

Sjömannen hade börjat packa och jag var inte jätte bakis, men trött som satan. Fixade mig lite snabbt och hjälpte till att packa det vi ska ha med oss. Vi körde , stannade till vid centrum här i Trelleborg och köpte lite vin och bubbel. Körde ner till vagnen, jag har packat upp både mat och kläder, kollat till växterna och sjömannen har klippt gräsmattan.  Växterna frodas då jag har vattnat dom efter jobbet och att bästa Anki har kollat till dom och gissa om jag blev förvånad när jag såg tomatplantorna, dom är gigantiska. Det var en rejäl chansning när vi köpte dom, för dom var inte granna alls men nu har dom tagit sig och blivit enorma.  Vi hoppas på massor med tomater, det är både körsbärstomater ( tror jag ) och bifftomater.

Så nu är de campandebögarna tillbaka vid vagnen. Kamphunden njuter som fan och det ska vi med göra. Det är varmt och skönt men solen lyser med sin frånvaro och vi hoppas den ska komma tillbaka så vi kan bättra på färgen och insupa massor med D-vitamin.  Nu måste jag få i mig lite mat och lägga datorn på laddning innan den dör.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.