Livsstil

En veckas ledighet, fredagshopping och aw med grillning

Fredags shopping.

Hej friyay. I går kväll 21:05 när jag stämplade ut från jobbet gick på en veckas ledighet. Det är helt sjukt att jag ska vara ledig i 7 dagar. Jag vet inte sist jag var ledig så länge , jag har för mig det var förra sommaren när jag hade semester som det hände. Jag ville ta ut mina flex timmar så de inte försvinner när jag slutar. Nu har jag bara 3 pass kvar innan jag tackar för mig. Så vad ska jag göra under mina 7 dagarsledighet? Jag ska vila massor, pilla massor på sjömannen och bara vara. Jag ska även försöka hinna med att redigera klart bröllopsfotografierna. Så ja jag kommer inte vara helt ledig och självklart ska jag försöka uppdatera här inne massor , men främst ska jag försöka vila och njuta av sjömannen och kamphunden, för de 3 sista orden i föregående mening är något jag verkligen behöver.

I dag fick jag sovmorgon och jag sov fram 9.30 tiden och även det vet jag inte när det hände. Trött och sliten i kroppen klev jag upp och gjorde mig klar och vi drog iväg till Triangeln för lite fredagsshopping. Vi kollade på skor, men butiken hade inget som vi fastnade för så det blev endast lite hårvårdsprodukter på Lyko som vi behövde fylla på med, Schampo och styling.

Vi drog vidare till Västra Hamnen till systemet där för att kolla om dom fått in den nya Champagnen som vi kollat på. Vilket dom hade så vi tog de sista dom hade i lagret och hittade även en till Champagne som vi inte testat tidigare. Vi köpte även varsin flaska rosé.

Ikväll kommer en vän till oss på besök och sjömannen och hon ska dricka vin på balkongen. Jag ska iväg på Aw med jobbet, en kollega har ordnat med AW innan alla går på semester så vi ska ses på hans innergård, ta med det man vill grilla och dricka och så har vi en mysig kväll tillsammans. Ser fram emot detta super mycket och jag tar med mig en flaska Champagne och en flaska rosé i fall jag får feeling haha.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.