Camping livet

Ny vecka, sol och behov

Måndag och ny vecka och det bjuds på strålande sol och kaffe i solen. Jag har en ledig dag och vi planerar på att ligga och steka fläsket så mycket som möjligt i dag, kanske till och med ta ett dopp i havet .. om det inte stinker avlopp av all tång och att vattnet inte är så kallt så krigaren kryper in och försvinner för gott.

I 2 dagar har sjömannen klagat på att det är har blåst kallt på kvällarna och att det varit kyligt i förtältet och gissa vem som nu under frukosten här i förtältet säger , jävlar vad varmt det är här inne. Men sluta klaga och njut och då får jag som svar, men det är ju äckligt varmt här inne. Jag tyckte han kunde klä av sig naken vilket han inte tyckte var en sån bra ide, men jag fortsatte påtala att han för mig gärna får springa naken här och då kontrar han med att det finns barn mitt emot?! Men skit i barnen, tänk på mina behov i stället, han skrattar , tar med en stol ut i solen och säger – du är så jävla störd.  Tack hjärtat, jag tar det som en komplimang.

Nej nu ska jag borsta tänderna, lägga ut solstolarna på baksidan och invänta att sjömannen är tillbaka från butiken och förhoppningsvis har dom solskyddsfaktor där uppe så vi inte blir helt brända i dag. Man måste ju ta hand om huden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 5 juni, 2017 at 10:00

    haha, låter som om din sjöman har kommit i klimakteriet! Ha en fin vecka! 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.