Camping livet

Söndagsfrulle

Söndagsfrulle i tältet.

Det är hett som satan här i förtältet och vi har just ätit en härlig söndagsfrukost , med ny bakade bullar och alldeles för starkt kaffe haha. Vi körde i gång gasolvärmaren och sen kom solen fram och nu är det hett som fan här inne och det har slutat regna så nu har vi kunnat öppna upp tältet med så kamphunden kan springa ut och in och vi kan få lite luft.

I går kväll började det äntligen regna. Its a hallefuckinglulleja-moment. Jag vattnade blommorna och tomatplantornarna ca 2 timmar innan regnet kom, för man vet ju aldrig. Vi har ju gått och väntat på regnet ett tag men det har inte kommit. Det är helt sjukt att man längtar och väntar på att det ska börja regna men det var ett nödvändigt ont. Mitten på Juni och gräsmattorna är helt bruna och sönderbrända av solen och värmen som varit, så nu kom regnet och förhoppningsvis tar sig grönskan igen så nu är värmen välkommen tillbaka .. och solen med för den delen.  Något som kan vara det bästa med att ha husvagn och campinglivet är nog fan att höra smattret mot vagntaket när man ska sova.

I dag får vi se vad dagen har att erbjuda. Vi var ju duktiga och tog med oss träningskläder då vi ska röra på oss, men tror ni inte att vi glömde våra löparskor? Vi är helt magiska på att alltid glömma något, men å andra sidan ger ju detta oss möjligheten att leta nya träningskor , vilket vi egentligen borde införskaffa oss då de skor vi har, har ett par år på nacken .. kanske ett år för mycket. Det är ju viktigt att man har bra skor och håller sig uppdaterade, både för fötterna och ryggens skull. Så ja , vi kanske drar och kollar nya löpskor och bögarna får shoppa lite till.  Aj löv it.

Gör mig extra glad och följ mig på :
Instagram: Tommytott
Facebook: Tommytott

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.