Livsstil

Andra advent, han kommer hem och ledig dag

Andra advent.

Hej söndag och hej fantastiska ni. Det är glädjande att logga in här på bloggen och se att ni är ihärdiga och hänger kvar trots att uppdateringarna är sådär, men just nu är det fullt upp här i livet och jag känner att jag ligger så mycket efter med jobb i sociala medier så ni anar inte.  Jag har jobbat varje dag sedan sjömannen åkte på jobb i tisdags och i dag när han kommer hem så har jag en ledig dag, vilket passar mig perfekt.

Jag slumrade till i soffan i går när jag kom hem från jobbet och det gjorde ju att jag låg vaken och inte kunde sova när man väl lägger sig i sängen, jag måste ta och skärpa till mig. Tänk vad mycket jag hade kunnat göra i stället för att somna i soffan, men satans skönt var det , så i går kväll när jag inte kunde somna så kollade jag på Coyote ugly och sedan Magic mike haha. Fantastiska filmer.

Vi tog oss en sovmorgon i dag jag och kamphunden, jag vaknade vid 7 tiden, kollade klockan och vände på mig och somnade om till kl 10. Lite ångest men satan vad skönt det var och jag behövde nog få sova ut.  Och nu på morgonen så har jag kört i gång en maskin med tvätt, en maskin med disk och varit ute på förmiddagsrundan i regnet med kamphunden. Lucka nummer 8 är publicerad i min julkalender på instagram och i Biotherm kalendern har jag de senaste dagarna fått en nattcreme, en dagcreme och en återfuktande kroppsmjölk. Uppskattat och ska bli så spännande att testa alla små produkter och se om man kan hitta någon ny favorit.

I dag kommer sjömannen hem och han landar nog vid 15 tiden typ. Så innan han kommer hem tänker jag att jag ska hinna gå igenom mailen, försöka fixa med lite samarbeten och så plocka här hemma. När man jobbar varje dag så hamnar hemmet efter lite, men inte så farligt, det var mest tvätten och disken som hamnade efter.  Såklart är var det sol i går och i dag när man är ledig så regnar det, så trist men jag måste säga att just nu mår jag riktigt bra, det är bara den där jävla träningen som jag måste lyckas ta mig i kragen med. Jag förstår inte varför det ska vara så jävla motigt, älskar att träna och det är så skönt  .. men ändå så slumrar jag på soffan i stället för att dra mig iväg till gymmet och investera i min kropp .. prioriteringar säger jag bara, prioriteringar haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.