Livsstil

Long lost friend , julkalender och en fullproppad december

Gräsänkling i ett par dagar.

I går drog sjömannen på jobb och det var fruktansvärt tomt i sängen, även fast jag har kamphunden som försöker krypa innanför skinnet på en så var det tomt. Det var ingen som låg och snarkade, det var ingen som tvunget måste kolla på dom där skitprogrammen som han skrattar så härligt till och som jag alltid stör mig på. Tänk vad man kan sakna de där små sakerna som man annars kan vilja strypa någon för haha. Kom för fan hem igen.

I går efter jobbet cyklade jag hem till en kollega och vän , Monika. Hos henne väntade en gammal kollega och en så saknad vän, Elina. Hon bor numera i USA och var hemma ett par dagar och självklart ville jag träffa henne och få kramas och få höra om livet over there. Fantastiskt mysig kväll.

December månad alltså. Jag känner en inre stress över hur fullproppad den är, det är massor med jobb som vanligt, jag ska hålla 2 olika utbildningar och så ska jag själv påbörja en utbildning. Bloggen och instagram ska leva och jag har en vision att komma iväg ut och ta outfitbilder någonstans i stan där det är massor med julbelysning, jag vill ta härliga julinspirerade foton.  Dessutom måste jag strukturera upp den där träningen haha. Fibromyalgi helvetet behöver det , men just nu känner jag bara, jag kräks, oj vad jag kräks av tanken på gymmet. Men det kommer.  Jag vill gärna få in en julmiddag/lunch med syrran och mattias någon dag när sjömannen är hemma eftersom vi båda jobbar julen och Lizette och familjen ska åka iväg över jul, ja det är mycket så december månad blir spännande att få ihop haha!

Lucka fyra är uppe på min julkalender på min instagram @tommytott och i dagens lucka i biotherm kalendern fick jag en Blue therapy eye crème. Trolgen för pungarna som hamnar växer fram under ögonen när sömnen blir bortglömd haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.