Livsstil

Andra advent, julfeeling och längtan

Söndag

Hej söndag och andra advent. Det blev inga fler inlägg i går för jag tog mig ett varmt bad, långpromenad med kamphunden och sen låg vi i soffan. Där slumrade jag till och när jag vaknade där vid 20 tiden borstade jag tänderna, gick ut med kamphunden och ja .. någon gång mellan 22-23 somnade jag och vaknade vid 6 i morse pigg som en lärka, startade tv och sen somnade jag fan om till kl 11. Ännu en dag där halva jävla dagen som jag har sovit bort, men kroppen har uppenbart behövt denna sömnen.

Jag har spelat in sången till dagens lucka i julkalendern på instagram. Kamphunden har fått sig en promenad och jag har gjort mig en latte , förlåt sjömannen, men risken är stor att dina vaniljkapslar till nespresso maskinen är slut, mina är slut för länge sen och jag har varit lat och inte orkat ta mig iväg och handla nya.

Andra advent.

Det är den andra advent i dag och vet ni ? I går var första gången jag började känna en gnutta av julfeeling. I dag känner jag inte det men i dag är det en känsla av att jag kanske skulle köpa någon av de fina minigranarna som man kan ha inomhus för att kanske få lite julfeeling i alla fall.  Jag vet inte, jag är inte mycket för julpyntande för det är bara fruktansvärt jobbigt att ta ner allt när det väl ska ner.  Vi får se hur jag gör.

Annars ska jag tvätta lite i dag, jag måste slänga lite lådor och tvätta upp lite kläder inför kommande jobbvecka. En runda för att kolla till Annicas ormar ska jag oxå göra och så har jag lite jobb i sociala medier som måste fixas och resten av dagen blir nog fan bara att slappa och fundera på hur länge jag ska gå och vara snorig egentligen och så längtan efter sjömannen, för nu är det nedräkning. Han kommer hem på onsdag .. Hallefuckinglullejah-moment!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.