Livsstil

En regning söndag

Godförmiddag godingar.  Söndag och helgen går mot sitt slut. Jag förstår verkligen inte vart dessa helger och veckor tar vägen. Lite sovmorgon tog jag och kamphundarna i dag och vid 9 klev vi upp, mat till de små och sen ut i ett Malmö som är blött av duggregnet. Inget speciellt mysigt väder men man får se det positivt att snöhelvetet är borta och förhoppningsvis inte kommer mer. Det är den 26 februari och jag är så klar med denna gråa och tråkiga månad, nu längtar vi till Mars och hoppas på att det bjuds på mer sol och mer vårfeeling.

Igår kväll tog jag taxi hem till miss bubblebutt, snackade skit och kollade hur långt dom kommit med hennes renovering av lägenheten. Vi käkade mat, snackade skit, löste världsproblem innan vi traskade ut mot bussen och möta upp miss lovely som jag skrämmer skiten ur haha! Väl framme på södervärn så går vi sicksack över gatorna för att hitta rätt nummer och rätt gata. Vi körde en mys kväll hemma hos Helena,löste mer världsproblem och lyssnade på gamla godingar från back in the good old days och dansade till single ladies. Vid 02 tiden var jag hemma och hade rastat kamphundarna och vi la oss.  Tack för i går kväll tjejer!

Nu latte, kolla sociala medier och bara mysa med kamphundarna i knät innan jag fixar mig och ger mig iväg för ett extra kvällspass på akuten och efter det ska jag köra till Malmö-Sturup Airport för att hämta syrran som kommer hem till Malmö från norrland efter ett vinterbröllop där hon var tärna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 26 februari, 2017 at 11:10

    Så trevlig kväll ni fick, och tråkiigt med regn här skiner solen

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.