Livsstil

Sovmorgon, kaffe och svordomar

En ledig lördag.

I dag tog jag och kamphunden sovmorgon. I går bestämde jag mig för att inte ställa något larm alls utan faktiskt låta kroppen få sova ut och så vaknar jag när jag vaknar. Jag är inget stort fan av att sova bort hela dagarna, men i bland måste man tillåta kroppen att bara få sova ut, och det kan man säga att jag har gjort i dag. Det händer verkligen inte ofta att jag sover till kl 11 på dagarna, men i dag gjorde jag det.

Jag körde i gång kaffekokaren, gick ut med kamphunden och sen tog jag en lång och härlig dusch så jag vaknade till ordentligt. Och nu på förmiddagen har jag bråkat som fan med kameran och den nya adaptern till kameran som man kopplar ihop med telefonen och kan använda som självutlösare och se fotot direkt i mobilen. Den har fått bra rekommendationer men jag kan inte hålla med om dom recensionerna som är såå bra. Jag får inte skitet att fungera optimalt, den laggar, skärpan blir blir inte bajs och jag ångrar att jag önskade mig den i julklapp haha! Så efter ett par svordomar så åkte den ner i sitt fodral och jag tog fram fjärrutlösaren och satte skärpan direkt, utan att ens se vart skärpan hamnar haha.

I dag blir en riktig slappe dag med kamphunden, jag ska påbörja min krönika som har deadline om drygt 2 veckor, små plocka lite här hemma och bara ta dagens som den kommer. Kanske rensa kylskåpet och sen i eftermiddag/kväll får jag se hur jag gör med fotograferande av Malmö i mörkret. Vi får se om soffan och netflix lockar mer än att ge sig ut och bråka med kameran.

Föresten, jag är lite fundersam hur jag ska göra med skägget. Ska jag gå ännu en gång till en barbershop och få kanterna tillsnyggade och snygga till det spretiga i skägget och spara ut det mer, eller ska jag trimma ner det helt och hållet som jag alltid haft det tidigare? Vad tycker ni?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.