Livsstil

Tisdag, mjukstart och en dag kvar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här med att vända på dygnet tills idag gick ju inte alls som planerat. Vid 22.30 la jag mig i sängen och kollade på tv, surfade runt på mobilen och vaknade i natt vid 03.30 av att jag låg med mobilen i handen, glasögonen låg på bröstet och kamphundarna sov så gott. Haha, heja Totten!

Tisdag och i dag vaknar jag upp till en betydligt bättre dag än i går, i dag känns det bra. Kamphundarna är rastade och jag har bråkat med en kvinna på gatan. Jag vet om att kärringen med sin lilla hund alltid gnäller på mig att hundarna sätter i gång att bråka och hennes hund aldrig gör något. Just därför ville jag inte att dom ska hälsa, för jag pallar inte med gnabbet från kärringen. Jag vet om att mina hundar, speciellt Chanel är en surkärring och därför är jag extra varsam med vilken hund hon hälsar på. Tror ni inte på fan att hon släpper sin hund? Vad händer? Det kommer springandes emot oss. Chanel och Gizmo börjar skälla, Prada lunkar iväg till gräsmattan för hon orkar inte med sånt trams och jag sitter på huk och lägger av världens vrål emot hunden som tvärstannar – tittar på tanten och hon säger,bits dina hundar?
Nej inte speciellt, man jag är duktig på bita så var vänlig att koppla din hund för mina hundar kan inte riktigt styra över sin pappa som mer än gärna biter.  Dom går sin väg och tanten bara gapar.

I dag ska jag försöka sova lite i eftermiddag för vet ni, jag ska jobba min första natt på 3 månader. Jag går tillbaka till mitt gamla jobb, mina gamla kollegor och jag mjukstartar med en natt och sen är jag ledig 10 dagar med min älskade sjöman .. Gissa lyckan haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.