Livsstil

Annandag påsk , träningshelvetet och maskinproblem

Annandag påsk och en ny fullspäckad vecka är här.  Jag har sovit som ett litet barn till vid 03-04 tiden då jag vaknar av att sjömannen väcker mig och säger att han fått sms från jobb. Han packade i går och skulle ta tåget över till Köpehamn vid 8.50 för att ta nästa tåg vidare genom Danmark då flyget var så dyrt. Men nu är han fortfarande hemma då han fick sms kl 03 i natt att dom har maskinproblem på båten och att han får vara hemma tillsvidare information når honom. Han är skitförbannad, jag är glad att han blir hemma lite extra men förstår varför han blir arg. Hans fridygn flyger iväg och en båtho …. sjömannen längtar till havs haha!

I dag är det ett kvällspass till och sen kör jag 3 morgonpass. Egentligen skulle jag haft kvällspass i morgon med men jag är snäll och byter pass med en kollega. Och eftersom jag inte har så många kvällar denna vecka tänker jag att jag kanske borde ta mig iväg till gymmet nu några kvällar. Ångesten kryper på över att träningen blivit lidande så länge och jag vet hur jävla jobbigt det är inan man tar sig iväg. Man mår ju så bra efter man tränat och förstår inte varför det ska vara så jävla jobbigt att ta sig iväg. Men nu får det vara nog, kroppen behöver träningen , det är bara att inse. Jag önskar det var en uppsjö av personliga tränare som läste min blogg och bara kände, jag är så sugen på att plåga en bög helt gratis och få honom att komma i gång och dessutom önskar jag att något företag som har gluten, laktos och fiskfri matkasse läser och säger – vi har världens deal till dig Totten haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 17 april, 2017 at 22:02

  Du kunde ju varit sugen på att fota en tjockamolla som goes Slitzbrud 😉☺️😉☺️

  • Reply tommytott 19 april, 2017 at 19:28

   Vi får ta det i sommar! Grymma foton utomhus! 😀

 • Reply Anna 20 april, 2017 at 09:37

  Oh yes, game on 🤘🏻

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.