Livsstil

Obefintlig röv, bcaa och sjömannen kommer hem

Prisa gud, nu jävlar har det slagit slint för bögen. I dag var det utbildning på eftermiddagen i västra hamnen med jobbet och när kollegan lämnade av mig hemma så fixade jag lite hemma , rastade kamphundarna och letade fram, ja ni ser ju hur länge sen det var sen jag tränade med tanke på att jag fick leta fram kläderna, tog på mig dom och körde ner till Limhamn och provtränade på The raw gym och gissa vem som troligen inte kommer kunna gå i morgon? Herregud vilket benpass det blev.
Efter träningen blev det en celsius, jag kollade efter en nocco carribbean men den hade dom inte. Det känns så jävla bra nu efter träningen. Varför ska det vara så svårt att komma iväg? Nu funderar jag på att byta gym från 24seven till the raw gym istället, bättre maskiner, bättre service och kostar lika mycket och jag kan träna dygnet runt även där. Nackdelen är att jag måste ta bilen för att träna och att det bara finns i Malmö – sommaren är vi ju i trelleborg i husvagnen!

Jag bad om att få lite foton när jag tränade, tagna med mobilen. För i dag gills det ju egentligen inte med träningen om man inte lägger upp foton i sociala medier, det ska ju verkligen visas att man rör på musklerna i vila och jag vill ju inte vara sämre jag heller. Jag stod vid en maskin som jag aldrig testat innan, någon maskin som är grym för röven och benen. Tufft som fan och när jag var klar med mina 3 set så kollade jag fotot  – hell no att jag lägger ut det fotot. Jag har verkligen ingen röv alls och det måste verkligen bli ordning på den haha! Tips för att bygga upp en grym röv, förutom mat och hård träning? Squats över sambon vid nakengymnastik kanske kan hjälpa till att bygga upp den mer ?

Nu är jag nyduschad och svär över att jag tog den lilla blå bilen till gymmet. När jag kom hem fanns inga parkeringsplatser på gatan, så nu står den på en gata där jag troligen måste kliva upp tidigt som fan i morgon för att flytta den. Jag orkar inte, hur fan tänker jag egentligen? Nu är jag nyduschad, sugen på en nocco men för att kunna sova inatt får jag nog skippa den och fortsätta kolla på mobilen och invänta att klockan närmar sig 20:30. Sjömannen åkte i går och kommer hem i dag igen, båthelvetet är sönder ( yes ) så han kommer hem ett par dagar extra – perfekt då jag har 3 dagars ledighet kommande helg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 20 april, 2017 at 09:39

    Jag har inte hittat Carribbien i trelleholla, vill osså pröva! Just nu är jag helt inne i ett apelsin rus 😂😂😂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.