Livsstil

Förkylning, påsken och strul på linjen

Im back.  I onsdags gick jag hem från jobbet, mådde inte alls bra och har de senaste dagarna känt mig sådär, huvudvärk, yrsel och allmänt hängig. Det bröt ut en förkylning som fortsatt hänger i men jag mår bättre! Det har varit lugna dagar och sjömannen har kollat blocket efter en ide han fick hos en vän i tisdags när han såg hennes kista. Så jakten på brudkista har han fixat med medan jag legat i soffan. I fredags hittade han en som vi hämtade i Vellinge och påskafton körde vi och fick fixat hyllplan och fötter. Hyllplanen fick vi själv såga ut så de skulle passa här hemma och det blev bra. Foto kommer, jag har bara varit för lat för att orka fotografera det.

I går påskafton mådde jag bättre och vi fick inbjudna till 2 påskmiddagar men vi valde att tacka nej till de båda och bara vara hemma med kamphundarna, ha vårt egna lilla påskbord och bara mysa – bara jag, sjömannen och kamphundarna. Efter middagen låg vi i soffan, kamphundarna körde brottningsmatch och klockan 20 började talang och vi tryckte chips och dippa. Vid 21 gick vi ut med kamphundarna, borstade tänderna och la oss och fortsatte kolla på tv i sovrummet – med stängda ögon. Kändes bra med en lugn påskafton och att lägga sig tidigt som vanligt, speciellt när det är snöblandat regn som man möts av på sista rundan med kamphundarna.

I dag är det påskdagen. Det är strålande sol ( självklart när jag ska jobba kväll ). Ett kvällspass väntar på jobbet,jag känner mig  piggare och därmed tillbaks till jobbet och kollegorna. I dag är sista dagen sjömannen är hemma, i morgon åker han på jobb igen. Dessa 14 dagarna har gått alldeles för snabbt, men denna gången är han bara borta 8 dagar, som förhoppningsvis går snabbt och jag hoppas innerligt att det bara är 8 dagar, för när sjömannen kommer hem igen så ska vi äntligen fixa nere vid husvagnen, campingsäsongen börjar nu den 21. Som vi längtar!

Bloggen fungerar nu som den ska igen. Under gårdagen var det något strul på linjen hos de företag som jag har mitt webhotell, som jobbade febrilt för att lösa problemet för mig och de övriga som har tjänster hos dom. Men nu ska allt vara i sin ordning igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.