Livsstil

Antibiotika x 2, tända ljus och soffhäng med kamphunden

Nu får det fan vara bra.

I går var det tomt här i bloggen och det är av den anledningen att jag försökte få tag i en läkartid på förmiddagen innan jobbet, men jag lyckades inte så jag drog till jobbet och mådde verkligen kasst, så jag fick gå hem och fick en tid på kväll och helg mottagningen. Fantastiskt bemötande av sjuksköterskan som tog emot mig och i luckan hade jag en temp på 35.6 och när jag blir inkallad till sjuksköterska Lida så säger hon, jag måste ta om din temp , för detta kan inte stämma. Hon trycker in ordentligt och då vrålar jag till, 39 visar tempen och så säger hon , har du problem med dina öron? För så ont gör det inte att kolla tempen.

Jag svarade att jag haft strax under 35 i temp på jobbet med och hon förklarar att de flesta gör fel när man tar tempen och inte trycker in ordentligt vid öron temp, därav att det visar så lågt. Hon kollar halsen, tar ett halsprov som visar på halsfluss och så kollar hon öronen. Vänster öra är u.a men höger öra där emot är blodrött och vätskar. Inget jag märkt av.

Får träffa läkare och han säger att jag har en rejäl inflammation i höger öra och en lindrig halsfluss och att det inte brutit ut i det värsta så det var bra jag kom till läkaren i tid och att förra kurren antibiotika troligen inte tog allt.. men örat har jag tydligen gått med länge utan att känna ett skit.  Så här sitter jag nu hemma och är toksugen på en latte då jag är asatrött efter nattens minimala sömn och svettningar.

Nu är jag så trött på sjukdomar och jag som har så svårt att bara vara hemma ska kurera mig snabbt och tillbaka till det jag älskar att göra, nämligen jobba och få umgås med mina kollegor. Det får räcka med sjukdomar nu och blir det något mer skit så kommer jag beställa träfracken och boka en vip plats på patologen haha!

Det regnar ute och jag har tänt lite ljus. I dag blir det ryggläge i soffan med kamphunden och bara vara, småfisa och försöka kolla på tv. Kanske skulle jag försöka vara som alla andra och hitta någon bra serie på netflix att följa. Jag har ärligt inte sett en enda serie som alla snackar om.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.