Mode, Shopping och Skönhet

Shopping

| Inlägget är i samarbete med Sverigeonlinecasinos

Shopping.

Som ni vet så är jag en riktig modeslav och älskar kläder och skor. Denna sommaren har verkligen gått i shoppingens tecken , både för mig och sjömannen. Vi båda har hittat nya klädesplagg som vi direkt känt att vi ville ha och främst skor har det blivit en hel del av.  Jag älskar att shoppa nya kläder och skor och veta att jag har kläder för olika tillfällen, så som vardag till fest och klär gärna upp mig även på vardagen för att känna mig lite  .. extra. Det är en fantastisk känsla att ta på sig de nya kläderna och faktiskt få känna sig fin.

Höstshopping.

Under sommaren springer jag gärna i butiker men nu när hösten kommer så ändras mitt shoppingsug lite. Jag släpper inte kläderna helt och hållet men det blir en hel del fokusering på inredning. Det är märkligt detta med årstider och hur det medför ändringar hos oss människor.  Man vill förnya garderoberna beroende på årstid och det behövs ju även olika plagg beroende på hur temperaturen och vädret är ute, men det är även många med mig som vill göra om och ändra om i hemmet beroende på årstid. Som nu när hösten kommer så vill jag göra det lite mysigare och blir så sugen på lite höstshopping.

Det är även märkligt hur olik man kan vara när det kommer till vilken shopping man ska göra. När det gäller kläder så föredrar jag att gå på stan och klämma , känna och testa för att veta att det jag köper gärna sitter som ska vill att det ska sitta, men även att känna så att jag gillar materialet. Med skor är det lite olika, men jag har insett att jag föredrar att testa skor även i butik för att verkligen känna att dom sitter perfekt.  Men visst, jag sticker under stolen med att internet shoppa kläder är något som ligger högt på listan av vad jag kan göra en tråkig hemma dag. Det finns ju så många olika butiker online som har så snygga kläder, och även plagg som man inte hittar i en fysisk butik.

När det kommer till inredning till hemmet så sitter jag gärna hemma med en latte i soffan, datorn i knät och klickar mig runt på olika inredningsidor, titta , bläddra och hittar jag något så kan man lätt via datorn googla upp produkten för att se om man kan hitta den till ett billigare pris hos någon annan online-butik.

Dessutom verkar det som att nätshopping blir mer och mer populärt och det kan man ju även se på shopping centrum. Butiker öppnar och så är det öppet ett tag och sedan läggs det ned för att det inte är lönsamt så allt fler gå över till nätshopping. Vilket både är positivt och negativt från min sida, för även fast det är bekvämt att sitta hemma och shoppa så är det något speciellt att få gå i en fysisk butik och titta, klämma och känna.

Hur gör du?Vad tycker du är bäst? Är du som mig att du kanske föredrar att köpa något i fysisk butik men annat köper du hellre via nätet. Självklart beror det helt och hållet på vad man är ute efter som avgör för mig och sjömannen om vi köper det via nätet eller om vi köper det via fysisk butik. Här kan du läsa mer om att näthandeln tar över mycket från de fysiska butikerna.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.