Livsstil

Apple watch , rörelsemål och andnings paus på toaletten

dsc_2423

Som många av er vet så har jag en apple watch , vilket jag gillar. Jag tycker det är en snygg och stilren klocka och detalj som dessutom  är ett hjälpmedel, som kanske inte är så bra för oss som har satt en diagnos på sig själv med OCD. Grymt att man kan ställa in rörelsemål, kalorier per dag och så är det ett stämål för att man faktiskt inte ska bli försoffad. Men när man mår kasst och har sina lata dagar så blir det lite att jag har stor lust att kasta klockan åt helvete haha.

Och nu med den nya uppdateringen så har det ju kommit upp en lite nya saker, snyggare urtavlor och lite annat smått och gått. Och ja, klockan får verkligen en att se ut som ett pucko och faktiskt tittar jag på klockan i olika situationen och tänker – really bitch?! Och det är lite saker jag ska rabbla upp för er som jag faktiskt varit med om.

Mål uppnått och så visar det att man har kommit upp som för mig 320 kalorier. Och stunden innan kollar man på klockan och det är en bit kvar av kalorimålet. What? Krystar jag så mycket när jag skickar en kabel på kanalrunda? Crazy.

Stå upp. Seriöst? Kan jag få hinna sätta mig på toaletten i 1 minut innan du ska be mig stå upp? Chilla lite, jag är fan inte mer än människa och behöver faktiskt få både kissa ( ja jag är en sittkissare ) och faktiskt skita i fred.  Och dessutom händer det alldeles för ofta att min fibromage tycker att nu är det akut, menar du verkligen att jag ska stå upp och skita? Hoppar du ur klockan och städar till mig?!

Rör på dig så närmar du dig ditt rörelsemål. Holly mother of god. Vad tror du att jag ska köra värsta tweerk marathon samtidigt som jag sitter på toaletten på för egentid?

Ta en andningspaus. Andas ut och räknar till 10. Upplever du, Mr Apple watch, att jag anstränger mig för mycket vid mina toalettbesök? Nu får du ge dig. Det börjar bli lite obehagligt att du jagar skiten ( haha kul ) ur mig även på dass.

Är du en mamma och klagar på att du inte får bajsa i fred, köp inte en apple watch, cuz it watching you – bokstavligt haha! Men oavsett detta så är jag sinnesjukt nöjd med min klocka, min bebis och med det så ska jag tydligen röra på mig, jag har suttit för länge på röven och klockan skiter fullständigt i om kroppen inte mår så bra, den jagar dig oavsett hur då mår eller vad du gör , för en hälsosam livstil ska du ha oavsett när och hur du väljer att leva  eller väljer att införskaffa dig en klocka. Och med ovanstående nedskrivet så hoppas jag att vädret ska vara lite bättre och inte så kallt i dag så jag kan ta mig ut på en runda, för vet ni?  Jag skrev här om dagen att jag började känna mig kass, det var nog bara en inbillning , för mansförkylningen har inte kommit ännu och näsan har vara runnit när jag vaknat och sen givit med sig och ja .. nu får det vara nog, en runda ska jag ta mig ut på i dag och kroppen har väl bara behövt vila lite extra och jag borde få en dask på gumpen och en klapp på axeln – Du lyssnar fan på din kropp Totten.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Thommy LA Gunnarsson 13 oktober, 2016 at 07:29

    Kommer skaffa mig en Apple watch men jag tror jag skiter i den appen. Ha en underbar dag.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.