Livsstil

Lillördag, 2 nätter kvar och ingen träning

dsc_2672

Lillördag och jag vaken igen efter ett par timmars riktigt skön sömn och i dag sov jag till strax efter 14 men drog mig en stund i sängen för tröttheten var inte att leka med , men när kamphundarna började låta i hallen , när fan släppte jag ut dom i hallen från sängen undrar då jag ? Så jag klev upp, ut med kamphundarna och tog mig en dusch och började bli en människa igen.

När jag kom ut svär jag de finaste orden jag bara kan. I dag är temperaturen behaglig och jag önskar verkligen att jag hade vågat ge mig ut på en löprunda, men då jag inte känner mig helt okej i kroppen och en näsa som börjar rinna då och då så vågar jag helt enkelt inte.

Så här sitter jag nu, dricker en latte och funderar på dagens middag. Denna stjärtisen har ju glömt att plocka fram något ur frysen på morgonen så jag får väl kanske fläska till det med varma mackor till middag innan jag ger mig iväg för 4:e natten på jobb, bara 2 nätter kvar nu. I can do it! Och så kan jag ju passa på att kolla vad jag har i frysen och plocka fram något till morgondagens middag, för uppenbart är jag så fokuserad på att rasta kamphundarna och få lägga mig direkt när jag kommer hem så att allt annat glöms bort.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.