Livsstil

En cykeltur i saharas öken, utan sadel.

dsc_3255

I dag på morgonen gick jag av mina nätters jobb och jag hade ju planerat att köra i gång en maskin med tvätt, men tror ni jag orkade fokusera på det när jag kom hem? Nej jag var så jävla glad att jag inte behöver jobba ikväll att jag tog en lång promenad med kamphundarna och sen la jag mig, ställde larmet på 12.00 och 12.05, 12.10 och 12.15 och tänker, då kliver jag upp svintrött, kör i gång en maskin tvätt, kan ta en långpromenad med kamphundarna och gå och små fisa innan jag drar på gymmet i eftermiddag.

Jag har inte hört larmen. Inte något av dom och jag vaknar vid 15.35 och hoppar ur sängen, säger massa fula ord och konstaterar att jag är trötts som ett helt ålderdomshem. Helvetes jävla kuk helvete var ett ord och kamphundarna i hallen har inte heller lyckas väcka den stjärtis som sover.  Jag hatar detta och nu är hela min dag förstörd, även fast det har varit rätt skönt att sova ut ordentligt, tvätten tar ingen i från mig. Men det försvann en ledig dag, vilket suger röv. Grattis Totten, du är en idiot. Du har vunnit en cykeltur i saharas öken, utan sadel. (Vilket kan vara rätt skönt då sjömannen är till sjöss ) haha!

Jaja, nu är jag i alla fall uppe, kamphundarna har fått varit ute, jag har röjt i köket och en maskin med disk är i gång. Latten dricker jag och nu måste jag göra morgonrutinen, på eftermiddagen .. haha, livet är fantastiskt. Dessutom ska jag trimma skägget, lägga ansiktsmask och ha en lång varm dusch. Det om något är fan ledighet och hej grannar – jag är hemma , vaken och ledig. Ni får helt enkelt stå ut med min musik, fuldans och sång.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Teresa 28 november, 2016 at 18:06

    Haha! Känner igen det där med att sova igenom alla larm man ställt! Otroligt irriterande att vakna timmar efter man skulle gått upp 😡

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.