Livsstil

Årets sista dag, färga håret och sjunga naken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyårsafton och därmed årets sista dag. Hur känns det ? Grannen spelar hög musik, jag har slingat håret själv, sprungit runt naken i lägenheten och sjungit falskt för grannarna.. Inget undantag på självaste nyår. Det smälls fyrverkerier, Chanel skäller , Prada ligger still som den prinsessan hon är och Gizmo springer runt livrädd, skakar och andas fort .. Allt är som vanligt alltså!

En ny latte är fixad, jag har försökt se lite mer anständig ut och lite mer tillfixad trots att jag ska jobba. Det är ju trots allt nyår och då tycker jag att man kan lägga ner lite extra på kläder. Jag har smsat med sjömannen, han blev fri kl 15 och nu ska dom snart börja fira nyår ombord på båten. Det känns sjukt trist att vi inte tänkte till tidigare i år och att jag fixade ledigt och kunde spendera även nyår tillsammans med honom på båten, för det är något speciellt att få fira nyår med den man älskar… Men vi tar igen det när du kommer hem, då ska jag se till så du ser fyrverkerier på annat sett haha!

Har ni sett min tack för året 2015 video? Om inte så passar jag på att tacka er från djupet av mitt hjärta för allt stöd, alla fina ord och för att ni skrattat både med och åt mig. Bloggåret 2015 har varit grymt och nu laddar vi om för 2016 och ett ännu bättre år med kärlek, träffar och tävlingar!  Så från djupet av mitt hjärtat önskar denna stjärtisen er ett riktigt riktigt gott nytt år!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.