Livsstil

Jobb, spännisar på gymmet och hemma rullade köttbullar

Spännisar på gymmet.

Så är dagens arbetspass avklarat och det är alltså första morgonpasset av 3. Jag fick sms av sjömannen i dag att jag var duktigt som klev upp när första larmet ringde och inte snoozade femtioelva gånger haha. Tack hubby, jag blev faktiskt stolt över mig själv.
Sjömannen hämtade mig på jobb så vi drog och handlade då han glömde handla lite till middagen på affären och vi fick samtidigt träffa underbara Jenny, Kim och Åsa och jag kunde handla fiberrika havregryn.

Jag tog mig iväg till gymmet när vi kom hem men jag är så jävla trött på gymmet jag tränar på. Jag förstår inte hur svårt det ska vara att ställa tillbaka vikterna på sin plats och att faktiskt gå till gymmet och träna. Självklart kan man träffa på vänner och snacka lite , men är det nödvändigt att man ska stå vid stationerna och snacka skit i stället för att flytta sig åt sidan och lämna plats för oss som går till gymmet just för att träna?  Och så finns det dom där som har så stora muskler som lyfter skitunga vikter och sen står och spänner sig och bara irriterar bland annat mig.  Så nu funderar jag på i fall det är värt att byta till ett Nordic wellnes som även det ligger på gång av stånd eller om det är värt att betala billigare till ett gym som jag provtränat på men måste ta bilen till?

Nyduschad och fått i mig middag, snabbmakaroner och sjömannens svingoda köttbullar som var hårt stekta. Love it. Det blev en portion till jobbet i morgon och ikväll ska jag fixa påsar med havregryn och proteinpulver som jag ska ta med mig när jag jobbar morgonpass , för att faktiskt äta en bra frukost även på jobbet och börja med att ta med mig lunch så jag äter ordentligt. Det är en kamp det här med maten, att gå från att äta oregelbundet till att försöka äta regelbundet. Gah.

Så nu är det bara fortsätta med träningen och kosten. Nu är det 3:e veckan jag tränar minst 2 gånger i veckan vilket jag tycker är bra jobbat av mig och hoppas det fortsätter så här.  Resten av kvällen blir att skriva klart ett samarbete och skicka in för granskning innan publicering och resten av kvällen blir att bara mysa med sjömannen och kamphunden och hänga upp tvätten. Klockan ringer asatidigt i morgon igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Heterofinastina 31 augusti, 2017 at 09:10

    Säger bara en sak…. SATS is tha shit❤

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.