Stuglivet

Att få starta varje morgon så här

Att få starta varje morgon så här.

Drömmen, drömmen att få starta varje morgon så här. Det är en dröm och även fast vi vet att i denna delen av världen så har ju vädret inte bestämt sig någon dag , om den ska skita eller inte och så har vi ju det här med årstider, herregud om det kunde vara sommar året runt. Ännu en dröm haha!  Men det är magiskt att få mala kaffebönor, koka vatten och pressa kaffet och sen gå ut på terrassen och bara njuta, som i dag av solens värme och strålar. Dagen kan inte börja bättre. Jag hoppas dessutom på att dom gör detta till åretrunt boende. .. Ännu en dröm haha. Så jävla många drömmar haha!

I går blev det strax över 2 mil på cykel. Vi cyklade till Torup, Bokskogen och mötte upp Lizette, Mattias, Thea samt min lillebror Tobbe, med fru Isabelle, och barnen Alexander och Julia. Mysigt ställe att vara på när det är fint väder och ungarna har massor att göra.  På kvällen passade vi kamphundens 3 pojkvänner, Biffen, Ozzy och Lilleman. Så mysigt och när dom blev hämtad av matte så kände jag bara, nej jag gör mig klar och lägger mig, det kändes i kroppen att jag kanske håller på bli sjuk, men den känslan fanns inte här i dag på morgonen när jag vaknat. Kan oxå bero på att jag sovit som en liten gris i natt.

I dag har vi inga planer alls, likt många andra dagar  på semestern startar vi dagarna med att inte bestämma något. Det är helt magiskt skönt att inte ha något planerat, att man gör det man känner för och vill vi inte göra ett skit så gör vi inte ett skit.

Vad gör ni i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 23 juli, 2020 at 17:19

  Skönt med cykel och ja tänk om allt bara blev normalt igen. Fin bild på dig mannan =D

  • Reply tommytott 31 juli, 2020 at 10:59

   Tack så mycket.

   Sorry, inte sett dina kommentarer då dom tydligen hamnat under spam.
   Ha en fin fredag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.