Livsstil

Att komma hem till total kaos

Ett hem i total kaos.

Jag smsade sjömannen när jag jobbade och hörde om vi skulle äta köttfärsås och spagetti ikväll då det är hans favorit rätt vilket han mer än gärna ville. Så när jag slutade jobbet i dag hämtade han mig och vi drog på mobilia för att kolla in den nya tobaksbutiken och för att handla på Willys. I bilen påväg hem informerar sjömannen mig att det är prylar överallt i lägenheten då han under dagen har påbörjat mission att rensa ut alla tomma lådor och börja kasta skit som vi samlat på oss.

Väl hemma möts jag av en chock när våra sängbord är i staplade i hallen och numera ska vara en hallmöbel och vårat kontor är numera inte ett kontor utan ett sovrum och vårat sovrum som vi hade är numera ett kontor/förvaring/tvätthängningsrum. Herregud vad sjömannen har slitit medan jag har varit och jobbat. Så sen vi kom hem har vi rensat, ställt i ordning och nu är det en skyhylla som ska inhandlas, tv´n till sovrummet ska flyttas och hängas upp i rätt sovrum och dessutom måste jag köpa ny växter här hemma, för nu åkte dom som vi haft i flera år.

Nu meddelar sjömannen att han kollar in Ikea, så nu ska jag avbryta här och vi ska tydligen dra till helvetet på jorden. Gud vare med mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Yasmine 5 juli, 2017 at 18:50

    Älsk på sjömannen. En sådan driftig pojkvän vill jag också ha <3

  • Reply Moster 5 juli, 2017 at 19:08

    Gud är alltud med och bevarar trollen 😍

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.