Livsstil

Kaffe, falsksång och nattjobb

Vad härligt att just du är här i dag.

Vid 12 ringer det på dörren, jag öppnar i boxershorts och vet knappt vart jag har röven och där står en tjej och en kille och säger, ojsan .. har du tid att svara på lite frågor på om hur trygg du känner dig på Malmös gator? Jag tittar på dom och säger , ser det ut som att den här kroppen är sugen på svara på några frågor om tryggheten på Malmös gator just nu och vad roligt att just ni är här i dag . Skicka en blankett med snigelposten så ska jag svara på hur otrygg ni kan känna er när ni stör när man sover som bäst efter nattjobbet . Ha en fin dag och ler så fint som bara jag kan.

Jag la mig igen och då ska byggarebob smälla saker mot byggställningen ( kanske inte av vilja med tanke på att det blåser och dom behöver få upp grejer till taket ).  Kamphunden vaknar och slickar mig i ansiktet. Ja godmorgon på dig med hjärtat , lets kliva upp och fånga dagen haha.

Promenad med kamphunden, fixa kaffe och falsksång för grannar och allt runt om kring och le med mitt mentalt störda leende.  Slappa på soffan och ladda upp för sista natten. Helgen, jag känner doften av dig och du väntar runt hörnet.

Hur mår ni i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.