Livsstil

Lets do this

Godmorgon Tisdag. Hur har ni det ? Jag vaknar upp med en tätt näsa igen, seriöst? Jag orkar verkligen inte med detta. Är det pollen eller är det ännu en mancold? Jag hoppas innerligt att det bara är pollen och inte en jävla förkylning igen. Har sovit sådär i natt, mycket tankar men jag somnade tillslut och vaknar upp rätt utvilad och inser att jag egentligen skulle behöva kaffe intravenöst med tanke på min arbetsvecka, jag är ledig nästa fredag igen, vi börjar med ett kvällspass haha!

Jag har varit ner och fixat en ny parkeringsbiljett för lite mer än en vecka och sjömannen har fixat kaffe från kaffebryggaren. Vi inser att vi inte använder den så ofta och har nog aldrig kalkat av den så ni kan ju ana hur kaffet smakar.  Så nu håller vi på kollar på en ny kaffebryggare då vi haft denna i 10 år så en ny behövs verkligen.

Vad tycker ni föresten om mr granny hair? Det skiftar lite i blålila men grått är det och jag är nöjd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.