Livsstil

Wifey time, vinnaren i tävlingen och nya jobbet

Söndagen lunkar på så stillsamt, tvätten åker i maskinen, hängs upp och nästa maskin körs i gång. Jag har fixat i köket, haft en pratstund med våra stackars växter. Det här med kaktusar är ju svinbra, det gör inget att man glömmer bort dom men de andra växterna som behöver lite mer omvårdnad var inte lika glada som kaktusarna vill jag lova .. Vi får hoppas att dom tar sig.

Jag skulle behöva dra över med dammsugaren och moppen med, men söndagen är ju inte slut ännu, men skulle behöva göra det i dag då kommande vecka börjar jag på mitt nya jobb och därmed inte jobbar natt utan 100% på dag och kväll så det är en liten omställning och 10 dagars ledigheten är nu ett minneblott i ett par månader till och börja med, sen får vi helt enkelt se.    Tog en promenad med syrran till Ica för att handla lite till dagens middag och ska göra matlåda tills i veckan, jag måste ju försöka vara duktig och ta med mig mat på jobbet oxå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är det tid att avslöja den lycklige vinnaren av den helt fantastiska Love Edition från K.Lundqvist Stockholm. Det har tagit sin tid att gå igenom både  facebooksida, instagram och bloggen. Fantastisk respons på tävlingen och vi får se om det blir lika mycket avgilla markeringar efter även denna tävling som det brukar bli när personerna inte vinner, men jag önskar jag kunde ge alla mina läsare en varsin Love edition, för att ge något tillbaka och visa min uppskattning för att ni varje dag klickar er in här, delar och kommenterar underbara ord som värmer stjärtisens hjärta.

Den lycklige vinnaren är nu dragen och den som får äran att få hem denna snygga och väldoftande inredningsdetalj är ingen mindre än: Veronica Björkell – Grattis, har jag inte hört av dig inom en vecka kommer jag kontakta en annan av de tävlande per mail.

När vi når 1000 gilla markeringar på bloggens facebooksida kommer det upp en ny fantastisk tävling som du inte vill missa!

Resten av söndagen kommer jag fortsätta ta hand om mig,kamphundarna och hemmet. I dag är jag lite nere trots att jag känner en lycka i kroppen, trots alla motgångar så önskar jag när jag ser alla bilderna på Facebook om hur mysigt alla har det med sin partner , söndagsbrunchar, går promenader, myser i soffan och bara är. Jag önskar att alla mina lediga dagar, att jag fick ha mannen i mitt liv vid min sida. Men snart, snart är du hemma igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nimo 28 februari, 2016 at 14:45

  Fin blogg!

  • Reply tommytott 29 februari, 2016 at 21:44

   Tack så jätte mycket!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.