Livsstil

Jobbhelg, husvagnsplaner och nocco

Godmorgon fredag. Hur har ni det? Jag har det fint, det är fredag och jag har en jobbhelg framför mig. Fredag kväll, lördag kväll och söndag morgon så som ni ser behöver jag ju inte fundera över på hur jag ska få denna helgen att gå samt att det är ingen mening att folk försöker få med mig på saker, för i helgen är det blankt nej på alla roliga inviter som kan komma haha!

Föresten, har ni oxå någon rutin innan ni kan somna? När sjömannen är hemma är det alltid, nästan alltid jag som är vaken längst. För sjömannen måste ha tv på när han ska sova och jag ligger ofta vaken, bläddrar i sociala medier på mobilen tills jag hör hur Gizmo och sjömannen snarkar, då kan jag stänga av tv´n och somna om jag nu inte är så trött så jag slocknar före sjömannen!

Vi fick lite sovmorgon i dag så vi låg och drog oss och kollade nyheterna och vädret. Helgens väder ser ut sådär, söndag ska tydligen bli bra så vi får se om sjömannen och kamphundarna drar ner till husvagnen i morgon och så får jag köra ner när jag slutat jobba och upp asatidigt söndag då jag börjar 06.45 och sen köra ner till dom igen efter jag slutat jobba söndag eftermiddag.
Vi får helt enkelt se vad som händer i helgen med husvagnsplaner eller inte.

Nu favoritnoccon och skriva ett utkast till bloggen innan jag börjar göra mig klar för en fredag på jobbet!  Vad har ni för planer?

Take care of your loved ones!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.