Livsstil

Att öva på att inte göra något

En stadig frukost.

Lördag morgon och klockan 05:03 slår jag upp mina melerade ögon och är superpigg , går upp på toaletten och sen kryper jag ner i sängen igen. Surfar på mobilen, försöker sova men lyckas inte och fortsätter surfa på mobilen och så skriver syrran som skulle på jobb och hör vad jag gör vaken nu. Jadu, om jag kunde svara på det.  Jag somnar om strax efter 06.

Att öva på att inte göra någonting.

Vid 9:15 vaknar jag igen och då börjar även Chanel visa tecken på att leva. Vi fortsätter dra oss i sängen då jag har bestämt mig för att jag måste börja bli bättre på att slappna av och inte göra någonting. Jag tänker det är ju ändå lördag och jag hade hoppats på strandväder, men det tyckte visst inte himlen att jag ska så vi låg kvar i sängen och slöade fram till 9:45 innan vi klev upp, kamphunden fick mat och sen tog vi morgonrundan. Nu i skrivandes stund håller jag på få i mig en maffig frukost beståendes av vaniljkvarg med müsli från paulins, 3 riskakor och en god kopp kaffe. Sen är jag nog redo att kicka i gång dagen.

Jag måste förbi apoteket en runda, försöka hinna fotografera en enkel outfit kanske i pildammsparken och så måste jag hinna inom antingen MMsports eller gymgrossisten för att handla hem nytt glutamin. Jag får kolla deras hemsidor och se vilken av butikerna som erbjuder störst mängd till billigast pris haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.