Livsstil

Hur det egentligen ser ut

Hur det egentligen ser ut vid fotografering.

I dag har det vart en riktigt slappe dag och mycket tid att spenderats i soffan.  När jag körde ut till Almåsa för att kolla till hemma hos Annica så hängde syrran med och hjälpte mig att äntligen fotografera outfits på vetefälten och dessa typer av foton upprör så många – men det är ju så förbaskat snyggt och här ovan kan ni se hur det ser ut egentligen när man inte försöker älska med kameran haha!

Det blev en runda på gymmet nu i eftermiddag, jag tog det extremt lugnt och har nu kommit upp i mina 3 pass denna vecka, vilket är målet. Så resten av helgen kanske jag slänger in någon promenad om vädret tillåter. Annars har jag tvättat 2 maskiner med jeans då det ekar tomt i garderoben, myst massor med Chanel i soffan och ja .. här ligger vi ännu.

Det är sista kvällen på Malmö festivalen. Syrran har börjat jobba och det är rätt tyst i de sociala medierna. Denna helgen verkar det inte som att folk är i gång med festligheter eller så mycket socialt. Eller så kör man det i det tysta. Jag är lite smått uttråkad och lite sugen på att dra ner på festivalen och kolla läget men samtidigt är jag oerhört sugen på att gå ut med Chanel för natten, borsta tänderna och hoppa ner i loppelådan och fortsätta drömma och söka vidare efter bättre objektiv. Jag blir så förbannad, objektivet jag har lever sitt egna liv och fokuseringen är under all kritik. Det är så jävla trist, ett nytt 50mm 1.4, ett 85mm 1.8 och ett 70-200 f/2.8 hade passat mig som handen i handsken.

Vi får se vad som sker och om inte annat hörs vi troligen under morgondagen och föresten, vad tycker ni om min nya heder? Jag älskar den!

 

Gilla gärna bloggens Facebook sida, Tommytott

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.