Livsstil

30 års fest

30 års fest.

Efter mycket om och men och en jävla massa fula ord så är jag klar och får helt enkelt nöja mig med kvällens klädsel. Det är när man ska iväg på något och man är i massa olika affärer för att hittat något att ha på sig och inte ett skit passar man inser att kroppen inte är som förr. Medium passar inte riktigt för ofta är armarna alldeles för långa och Small passar oftast, men så är det den där förbannade magen. Jag orkar inte. Den ska nu bort, men hej .. att se lite magen genom en glipa på skjortan har väl ingen dött av, om inte annat så blir det kanske första gången ikväll? Jag får helt enkelt stå upp hela kvällen haha!

Jag ville bara flika in här lite snabbt och säga hej och att jag om ett tag kommer bege mig på 30 års fest hos världens coolaste sjuksköterska Sheima. In och skriv grattis till henne i hennes blogg Sheimas

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.