Camping livet

Att trimma kanter med stil

Tommytott trimmar kanterFantastisk söndag. Solat, badat, slappat och gått en powerwalk i det tempot kroppen klarade av. 3:e promenaden denna veckan och i morgon blir det nog en sväng till gymmet.

Det har verkligen varit fantastiskt att inte göra ett skit i dag, den där “Ernst-Hugo 90+” plågar mig med värk i dag och i dag är det benen som gör ovanligt ont, men jag har bestämt mig att jag ska försöka få in minst 3 passen/promenaderna i veckan och som min sjukgymnast sa, ju mer du rör på dig desto bättre kommer du klara av att hantera värken, men viktigt att du lyssnar på dig och inte överanstränger dig de dagar värken är som värst. Så jag lyssnade och känner mig stolt.

Ikväll har jag även gräskanterna med stil. Det kan inte vara många som är highfashion när man fixar med trädgårdsarbete? Jag är ,haremsbyxor, tee med stor urringning och nice airmax !

Resten av kvällen ska vi inte göra ett skit, en lång varm dusch och sen blir det mysa framför Maria Vern kl 21, sen ska jag hångla gött med kudden. Vi hörs i morgon!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.