Ett hälsosammare jag

Ambassadör för Goodbalance

Goodbalance Tommytott
Här om dagen blev det klart att jag är en av de fantastiska ambassadörer för GoodbalanceJag fick hem 3 armband som jag valde ut, varav ett tänkte jag direkt att min älskade sjöman skulle få testa.

Jag valde 2 Energi armband Active och ett Energi & Magnetarmband Causal. Armbaden är dessutom otroligt snygga! Detta energiarmband från Good Balance i serien Active/Casual innehåller ett pulver med en stor andel negativa joner, vilka kan ha en positiv effekt på den fysiska hälsan. Armband med negativa joner används av både elitidrottare och vanliga motionärer runt om i världen. Armbanden kan bidra till att förbättrad sömn, vilket många av Good Balance användare vittnar om, men även förbättrad balans, ökad styrka och mer energi.

Jag och sjömannen har använt våra i några dagarna nu och jag känner mig inte lika trött på eftermiddagarna och dessutom har jag sovit otroligt bra de 2 senaste nätterna.

Jag som har fibromyalgi har tidigare blivit rekommenderad att testa köpa magnetarmband för att magnetismen kan lindra den dagliga värken i mina muskler och leder. Så självklart var valet enkelt att jag även ska testa magnetarmbanden för att se om det kan hjälpa mig att lindra den hemska värken jag dagligen har.

DSC_4357

3 saker som har blivit en del av min vardag. Dessutom är goodbalance armbanden en snygg accessoar och snyggar till träningsoutfiten!

Jag som ambassadör kan ge dig som är sugen på köpa några/något av dessa snygga armband hos Goodbalance en rabattkod som gör att du får 10% på beställningen. Skicka mig ett mail på : info@tommytott.com eller så kontaktar du mig via min facebooksida, Tommytott.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.