Livsstil

2.5 timmars sömn, 10 dagars ledighet och tappa tvålen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh my, oh my.  Tack vad det nu än var för jävel som var tvungen att smälla med något i trapphuset utanför lägenhetsdörren så kamphundarna började tokskälla. De små jävlarna brukar ju bara skälla om det ringer på dörren? Men inte i dag .. i dag skällde vi minsann för annat och jag flög upp ur sängen och insåg att jag bara sovit 2.5 timmar … Jag började nästan gråta och kunde inte somna om , så med mummel, hela Malmös sandstrand i ögonen så tog jag mig ut med de små asen.

Första natten gick över förväntat bra och när jag gick från jobb i dag så nådde jag 20 timmars gränsen av vakenhet och slocknade direkt efter jag varit ute med de små liven. Nu har jag 10 dagars ledighet framför mig och vet ni, sjömannen sitter på bussen mot Göteborg och jag hoppas innerligt att han hinner med snabbtåget från Göteborg så han är hemma vid 17 tiden.

Han skulle ha köpt ett par trådlösa hörlurar till mig som jag kan ha när jag är ute och går och när jag tränar, men han hann inte köpa dem denna gången. Men har med sig både snus och ny deodorant med sig hem. Åh jag som ville ha hörlurarna, men vet ni? Dom är verkligen inte de viktigaste, för jag får hem mitt sex on legs och tvålen kommer fan glida ur händerna på oss båda haha!

Jahopp, tid att försöka ta tag i dagen. En latte är fixad, kanske lite mat skulle vara något och svara på lite mail!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.