Livsstil

Hur blev måndagen ?

När måndagen blev så där jävla bra.

Jag vaknade snabbt till liv efter förra inlägget och efter att jag hade fixat mig för dagen och fått i mig kaffet och kom i gång så har dagen gått precis så som jag önskar och fått skratta lite oxå. Ibland funderar jag på hur människor egentligen mår och hur man efter nästan varje inlägg har behov att tala om hur och vad jag ska göra och vissa människor är ju bara födda med att de behöver ha åsikt om något .. helt tiden, för är dom tysta så spricker ju röven på dom och det vore ju synd  .. eller hur ?

Hur gick då det med listan som jag skrev att jag behövde göra i dag och i morgon? Jo här har ni listan, vad jag hann med och vad jag har för saker som är kvar att göra i morgon:

Jag måste raka mig.
– Jag måste köpa ett månadskort hos skånetrafiken. Jag trodde jag hade gjort det, men jag slutförde inte köpet haha. IDIOT!
– Jag måste köra till Lund för att få mitt ID kort aktiverat så jag kommer in i byggnaden.
Jag måste handla snus.
Fixa middag och matlåda till min första dag på onsdag.
Kolla igenom bibeln med papper som jag fick hem så jag inte har missat något inför första dagen på onsdag.
Slänga sopor, vika tvätten jag körde i gång i lördags innan jobbet, dammsuga, kamphundens klor ska klippas.
Blommor ska planteras om, vattnas och få kärlek.
Jag ska peela ansiktet och ge huden en återfuktande boost, för det behöver den haha.

Jag jobbar snabbt och trots att jag hann med större delen av listan så har jag dessutom hunnit med att sova 1.5 timma på soffan.  Månadskortet blir istället julbiljetten som kommer ut på fredag, så den har jag ju kollat på, men avvaktar med att fixa tills torsdag kväll.  Jag har dessutom hunnit med att spela i videon till min julkalender till instagram.

Måndagen har varit bra och jag är nöjd med att jag både hunnit med saker som jag legat efter med jobbmässigt utöver saker jag jag ville fixa innan onsdag. Resten av kvällen blir att slappa med tända ljus här i soffan innan det är tid att smörja in ansiktet och ge huden i ansiktet ännu mer foktboost under natten. Min hy under vintern är katastrof och behöver mycket fukt och kärlek.

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.