Livsstil

Att vara ensam igen

Att vara ensam igen.

Jag tänkte skriva att nu var det måndag igen men så är ju inte fallet. Det är ju för fan onsdag och den dysfunktionella familjen på jobbet har verkligen fått mig att skingra tankarna,  det är alltså en påmönstringsonsdag och det betyder ju att sjömannen åkte iväg på jobbet igen och det betyder att jag och kamphunden är ensamma igen. Det känns faktiskt sådär och jag har haft sån klump i magen, men jag vet att det kommer gå bra. Och varför skulle det inte gå bra tänker ni ?

Jo , jag spenderar tiden i lägenheten igen själv efter händelsen där jag blev förföljd av fyra killar och helt ärligt så har kvällspromenaderna inte känns helt hundra, men jag kämpar på och kommer fortsätta kämpa på. Dessutom så börjar nu logistiken med att få allt att fungera och flyta på när man är ensam, jobbet, hemmet, stugan och att kamphunden ska ha det bra. Det är ett jävla pusslande, men jag löser det.

Hur går livet annars?

Jotackar som frågar. Vi kastade så gott som all mat från frysen i går då vi i söndags uppmärksammar att frysen inte fungerar som den ska och all mat i frysen var tinad, det vi kunde rädda har vi självklart kört ut till stugan. Men folk är så snabba på kommentera, kasta inte maten, gör storkok och matlådor eller frys in hos en vän? Ja men hej kom och hämta mat som varit frusen och som vi inte vet om det legat tinat i en eller två dagar.. Vi är inte helt tappade i golvet på BB när vi föddes!  Och ja, vi har kontaktat försäkringsbolaget för att se om vi kan få ersättning och i morgon ska en tekniker komma och kolla på frysen igen och se om den behöver repareras, kastas eller om vi får en ny. Jag hoppas på det sistnämnda och att det går snabbt oavsett alternativ.

Så nu ska jag fundera på vad jag ska trycka in i huvudet till middag, för det jag hade planerat det vi handlade i fredags och frös in har vi ju varit tvungna att kasta. Så kommande dagars stora dilemma kommer vara – va fan blir det till middag ?

Syntolkning: Ett foto på mig från måndagen fotografering med sjömannen. Redo med nya bögslungan och försöker make love to the camera.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.