Livsstil

Frysjävel, regn och en myskväll

När fryshelvetet döms till skroten.

Torsdag och det har varit full fart på jobbet i dag vilket jag uppskattar och sen kompade jag ut för att en tekniker skulle komma och kolla på våran frys igen efter att den varit avstängd i 48 timmar. Han kom som planerat, kollade på den och frågade om den varit avstängd och när jag startade den.  Han suckade .. stängde av, blippade och suckade igen och sa –  Ja för det är ju helt normalt att man har 13 plusgrader i en frysjävel, ringer och säger – den ska skrotas och ni ska få en ny , men när ni får en ny vet jag inte . Men trevlig helg. Tack som fan och skit på dig oxå haha!

Så nu är jag ledig i morgon fredag, regnet det vräker ner ute och jag har tänt ljus efter att ha varit ut med kamphunden. Det blir en myskväll med kamphunden här hemma i lägenheten och faktiskt försöka hålla mig uppe lite längre när jag ändå är ledig i morgon. Humöret är på topp och jag hänger inte läpp över dagens besked, vi får ju en ny men vi vet bara inte när och jag kan dessutom tända doftljus och scrolla på nätet efter både växter och inredning. Jag är så jävla sugen på göra om här hemma, fixa med nya inredningsdetaljer .. Men jag vet inte riktigt hur och vad jag vill göra om , så då kan man ju alltid leta inspiration.

Hur är er Torsdag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.