Livsstil

Gräsänkling, lördag och proteinpankakor

I går när jag kom hem från jobbet var det tyst i lägenheten, ingen sjöman och ingen kamphund. Kamphunden blev hämtad av ett par vänner vid 14 tiden och ska spendera helgen med dom i stugan då jag jobbar hela helgen. Så det är bättre att hon får vara där och springa i trädgården och bara mysa. Men visst känns det konstigt att inte ha någon av de jag håller kär hemma när jag kommer hem.

Lördag och det är strålande sol. Jag har varit iväg till Coop och hämtat ut paketet med proteinpankakor och protinella som ni ser på bilden. Jag och kosten är inte några super-buddies just nu. Jag har slarvat så extremt med kosten och vet om att jag får i mig alldeles för lite och ibland ( för ofta ) alldeles för onyttigt. När man kommer hem från jobbet orkar jag inte ställa mig och laga någon mat, speciellt inte på kvällarna och samma med frukost, jag är superdålig på att äta frukost, så jag tänkte att proteinpankakor gick bra tidigare och det är ju både gott och proteinrikt, så det ska jag testa med nu både morgon och kväll när jag är ledig. De dagar jag jobbar ska jag försöka ha med mig kvarg, lite bär och kanske en proteinshake.

Dessutom så insåg jag att jag inte har någon matlåda med mig till jobbet i dag. Så jag fick kolla i frysen och där låg vegetariska hamburgare som jag stekte, kokade ris och det blev över så det fick bli en sen frukost/tidig lunch nu oxå – här snackar vi stadig frulle. Självklart avnjuts en nocco till.

Så ja , jag har fått saker gjort nu på morgonen, solen den skiner och en kväll på jobbet väntar. En vanlig lördag i ers egna TBK´s liv!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.