Livsstil

Att vara nattarbetare är glamouröst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1….2….3…. Andas Totten, andas ! Detta med att vara nattarbetare är så fantastiskt i många aspekter , men i dag är jag ingen lycklig nattarbetare. I går sov jag 1 timma på dagen och natten gick bra, var svintrött när jag kom hem , det var varmt och jag gick ut med de små liven och sen la vi oss i sängen och jag hade just somnat och sovit någon timma när det börjas. En pappa vrålar så högt på sina barn på granngården, ungarna vrålar, det smäller i trappen, lastbilar väsnas och något rövhål har race på vinden … Tack som fan, det märks att semestern är i gång haha!

Jag har varit på promenad med kamphundarna på en längre sträcka förbi kronprinsen och vet ni vad jag konstaterade? Jag är riktigt fundersam på vem som kom på dessa skjutdörrar till köpcentrum? Hur tänkte man när man utformade de olika? Det finns ju de som går runt, de som öppnas automatiskt och skjuts åt sidan? Diverse storlekar och jag funderar oxå hur man får dom på plats, för inte fasiken kan en man vara ett gäng män som bär dessa, för de måste ju väga massor! Självklart har jag varit tvungen att googla lite på detta och fått fram att dom som tillverkar skjutdörrar i köpcentrum är Boon Edam. Ja ni som hängt med ett tag vet ju oxå att jag när jag bodde i Östersund blev klämd i skjutdörrarna på en buss, rakt över ansiktet haha och tanken slår ju mig, hur i helvetes ont det skulle göra att bli klämd i skjutdörrar på ett köpcentrum. .. haha, ja jag vet, man får tankar efter upplevelser man varit med om 🙂

Resten av eftermiddagen / kvällen kommer spenderas med att vila och försöka sova lite till och ladda upp för natt 2 av 5.

Delar av inlägget är i samarbete med Boon Edam.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anonym 27 juni, 2016 at 16:18

  Du har ett ansikte bara en mamma kan älska , äckel bög!

  • Reply tommytott 27 juni, 2016 at 16:40

   Så sa inte din pappa 😉

   • Reply Anna 27 juni, 2016 at 17:11

    Haha! Amen på den! Hörde att han skrek efter mer !

 • Reply Days by Johanna 27 juni, 2016 at 19:56

  Hoppas du kunde vila lite mer i eftermiddag/ kväll!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.