Livsstil

Sista dagen

DSC_5697

 

Godmorgon fina! Sovit gott? Själv så låg vi vakna rätt sent i går, vid 01 var vi fortfarande vakna. Vi kollade först på Million Dollar Listing New York och Fredrik Eklund är ju helt fantastisk och efter det kom Undercover boss.  Och nu på morgonen njuter vi av varsin latte. Fan mysigt att ha någon att dricka latte med på morgonen.

Så när sjömannen ropade Totten högt i morse och sa att klockan var 08.30 var jag inte jätte sugen på att kliva upp, men kamphundarna ville ha mat och komma ut samt att vi var tvungna att lägga på mer pengar på bilarna. I dag gick morgonpromenaden svinbra med kamphundarna. Chanel och Gizmo skällde bara en gång på ett par hundar. Jag har börjat med att jag ska ha dom att sitta vid hundmöten, så jag sätter mig på huk hos dom och distraherar dom. Det är ju en match att få dessa bestar att sitta vid hundmöten, det har dom inte gjort tidigare. Men det gick faktiskt helt okej, dom skällde ju bara en gång och blev inte rabiata råttor?! Heja oss!

Sista dagen sjömannen är hemma så i dag ska en bil lämnas på service så den ska vara klar om 14 dagar då sjömannen kommer hem igen, jag ska valla honom i pildammarna med träningskläder, det ska tvättas ikväll och så ringer det en man mellan 16-17 gällande fotografering på en bröllopsfest!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maggan 8 september, 2015 at 17:22

    Duktiga huligangänget, visst blir man glad och uppmuntrad av de där tillfällena när ens hund(ar) sköter sig!

  • Reply Ida 8 september, 2015 at 20:55

    Kikade också på Million Dollar Listing igår. Trodde att Fredrik skulle prata bättre engelska. Har för mig att han låter mer amerikansk än svensk…Fast det kanske va “gamla” avsnitt?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.