Livsstil

Kvällens middag, fix i lägenhet och läsarmail

image

Smaklökarna verkligen studsade och hade samlag i dag, limesåsen som Daniella gjorde i går smakade ännu bättre till kyckling. Detta är en sås jag kommer göra, både till kött och kyckling. Dagens något sena middag blev Kycklingklubba, sallad och limesås. Ett glas äpplejuice till.

Vi träffade en vän när vi gick från affären, Kristina! Länge sen vi träffade henne så det blev lite småprat och skvaller tills vi skildes åt. Resten av kvällen har vi mest pillat med lägenheten och fått upp lite tavlor till våra grannars lycka. Bankande i väggar är väl fantastiskt en söndag kväll? 😉

Resten av kvällen händer inte mycket. Blir nog beck och ligga halvdöda i soffan. Det har varit en bra helg, både med uppdateringar av bloggen och livet utanför.  Man blir så glad av er alla, ja ett och annat undantag finns det ju som mailade och talade om hur jag är som person och det lät så här.

Du är verkligen riktigt dum i huvudet, jag tycker inte heller om barn men jag hatar dom inte som du, för det är ett väldigt starkt ord”

Tack så mycket för din åsikt och för att du hittar på egna ord som jag skrivit,  det bidrog oerhört mycket till ett bättre Sverige. För det första så hatar jag inte barn, utan skrev att jag inte tycker om barn. Jag förtydligar. Barn är fantastiska och charmiga, inte alla, men nästan alla mina vänners i alla fall. Gapiga, uppkäftiga och bortskämda små saker tycker jag inte om.  Däremot hatar jag föräldrar som tror sig kunna få sin vilja igenom bara för att dom har barn. På ett tidigare jobb fick jag bland annat flytta fram eller bak min semester, för annars fick hennes barn vara på fritids så mycket. Men som tur var lämnade jag det jobbet och gick vidare och på min nuvarande arbetsplats finns det oxå föräldrar,fantastiska föräldrar som inte alls försöker få sin vilja igenom p.g.a barnen, utan där pratar vi och löser problem tillsammans. Fantastisk arbetsplats.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Skåningen 7 september, 2015 at 06:02

  Jag tycker att regeln att, om man har lämnat in 3 mån. innan, att man vill ha föräldraledigt
  så får de inte nekas till det, OMEDELBART ska bort.
  När det begav sig, är pensionär nu, så tog 3 småbarnsföräldrar föräldraledigt av 5 i arbetslaget.
  VARJE jul, VARJE midsommar osv. Vilket innebar att vi andra två i laget, som inte hade småbarn men likväl familj, inte hade en chans att få ledigt,
  då det inte gick att ett helt arbetslag bestod av vikarier. Vi jobbade inom akutsjukvård.
  Trots att chefen tog upp på avd.möte osv. att det var högst okollegialt att göra så, så forsatte det i flera år.

  Hälsningar Skåneland.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.