Livsstil

Bästa afterworken, morgonkaffe och en lugn dag

Lördag, sol och kaffe.

I dag börjar jag och kamphunden morgonen vid 8, låg och skrev lite på messenger med sjömannen som även han var vaken och skulle upp och göra sig klar för jobb. Jag fixade lite här hemma med morgonbestyr så som att få på mig kläder, borsta tänderna och fixa till mig för dagen. Körde i gång kaffet och så tog jag och kamphunden en promenad i solen. Härligt väder med sol och lite blåst så är lite kyligt ute i dag.  I dag ska jag nog dra över med dammsugaren här hemma och bara köra en lugn och skön dag med kamphunden och fixa här hemma. Ska eventuellt iväg och hälsa på gamla kollegor oxå och så fortsätta sitta med mitt mentalt störda leende.

I går var jag på vårens första after work och det var med kollegorna från nya jobbet jag började på i februari. Det är ju lite spänt att gå på aw med människor som man inte har känt så länge, men det var den bästa after worken på länge och jag börjar trivas riktigt bra med gänget och det känns faktiskt bättre och bättre för varje dag som går med nya jobbet.  Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde i går. God mat, gott i glasen, högt i tak och jag älskar att folk inte är så pk.  Fantastiska människor.

Utöver en dag där jag tar det som det kommer så måste jag gå igenom mailen och även påbörja min krönika som det är deadline på senast den 20 April, så jag får lägga i en växel för att jag ska hinna och inte glömma bort den. Dagarna springer ju iväg och risken är ju stor om jag inte börjar med krönikan att jag samma dag sitter och hetskriver för att få ihop något. I can do this.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.