Livsstil

Beachboy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strålande sol och riktigt sommarväder i Malmö. Pratar med syrran och vi bestämmer oss för att dra ner till stranden och sola och bara slappna av och suga i oss D-vitamin. Nästan ingen folk alls, mycket fåglar och behaglig temperatur i vattnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med oss hade vi lite propud milkshake för att få i oss något proteinrikt och självklart åkte 2 bcaa med. Jag är ju som sagt smått beroende av bcaa. True fick jag med i min the fitnessbox men den fick syrran, för som ni vet så är blåbär ingen favorit hos mig. Och denna smakade alldeles för mycket blåbär så jag fixade inte att dricka den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Självklart som ni ser åkte kameran med för att få lite fina foton till bloggen och till övriga sociala medier. Självklart är det ett och annat rikspucko som försöker trycka ner en bara för att man lägger upp foton med mindre klädesplagg.  Tråkigt att folk har sånt dålig syn på sig själv att man måste försöka trycka ner andra, men jag är ledsen – sjömannen klagar då inte på denna kropp och inte jag heller 😉  Då skulle dom varit med på stranden, med mina badbyxor  blev det pungshock på stranden … flera gånger dessutom haha!

Nu ska jag duscha av mig all sand, jag har fan sand på ställen det inte brukar vara sand på och sand mellan skinkorna ( hur det nu hamnade där ) vet jag inte.  Och sen får jag se, fick sms och frågan i fall jag ville hänga med ut till åkeriet som Mattias äger och jobbar på för att grilla och vara lite social. We will see!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Matilda 27 maj, 2016 at 16:26

  Åh vad härligt det ser ut! Här i Sthlm regnar det och är kallt. Vilken skillnad det kan va 🙂 Fin slank form du är i. Looking good!

  • Reply tommytott 29 maj, 2016 at 08:57

   Visst är det märkligt att det kan skilja så mycket .. Men jag njuter verkligen!

   Tack så mycket, lite kvar att jobba på men är helt klart nöjd med det jag kommit till! 🙂

 • Reply Marie 28 maj, 2016 at 22:57

  Så fina bilder =D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.