Livsstil

Fredagkväll, grillning och takeaway vinglas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I eftermiddag så skickade syrran sms och hörde om jag ville hänga med till syrrans kille´s åkeri och grilla, dricka lite vin och bara vara och vara lite social medan Mattias skulle fixa med sin cross. Snabbt som fan in i duschen och få av sig allt sand och få på sig andra kläder, packa ner vin, beasås och mina fina takeaway vinglas som jag fick förra året av sjömannen! Förra året fick vi inte tillfälle att testa dom, men ikväll passade det perfekt.

Så medan Mattias skruvade cross så satt jag och syrran i solen med ett glas vin och snackade skit och bara slappade. Ikväll unnade jag mig lite vin då kroppen mår lite bättre i dag , vi får se hur den mår i morgon men ikväll känns det okej!

Vi grillade hamburgare, halloumi  och käkade sallad till. Riktigt gott och efter maten fick jag leka matcho och försöka hjälpa till med crossen, min kunskap var obefintligt och min insats hjälpte inte mycket haha.
Syrrans nya iPhone 6s gled dessutom ur hennes ficka ikväll , rakt ner i betonggolvet och display sprack. Så nu får vi googla och leta upp något ställe som är hyfsat billig där hon kan byta display.

Nu ska kamphundarna rastas , tänderna ska borstas och sen hoppar jag ner i loppelådan. I morgon hoppas jag på strålande sol så jag kan ta min kropp och dra mig ner till stranden även i morgon. Det hade varit fantastisk. Värmen, solen och att bara få vara är något som gör att kroppen mår bra. D-vitamin är bra skit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.