Livsstil

Dagens sittning hos Bröderna bläck tatuering

img_5661

Made by Leandro.bbt

För en månad sedan gjorde jag diamanten och i dag var det tid för en ny sittning och låta grymma Leandro färglägga kroppen. Jag fortsätter banan med watercolor tattoo och ett ankare och en fjäder där fåglarna flyger ur var dagens mission.  Jag är ruskigt nöjd ännu en gång , fast denna gången gjorde det så mycket ondare. Helvete vad ont det gjorde på vissa ställen, men smärta ska omvandlas till njutning sägs det ju , så det var ju bara att bita ihop och köra på.

Självklart funderar jag redan på vad nästa ska bli, för visst fasiken vill jag redan nu göra flera. Jag vill nämligen täcka hela min underarm och eventuellt köra på hela armen. Men vi får se, nu får det vara lugnt ett tag framöver, dessa ska först och främst läka fint, vilket jag hoppas på att dom gör.

Jag kom hem för en stund sen, varit ut med kamphundarna i regnet och nu ska jag hänga upp tvätt och fundera på dagens middag, för vet ni vem som glömt att plocka fram något från frysen? Grattis Totten, du har ännu en gång vunnit en cykeltur i Saharas öken utan sadel. Och så får jag gå och längta efter min sjöman. Han är trött säger han … En vecka kvar tills han kommer hem, så han får sova ut,vila och bli omhändertagen av mig ( hehe ).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Christer Holm 7 december, 2016 at 16:50

    Tatueringar är en drog så är det ,, började med en gaddning , har nu fyllt näst båda mina armar..

    Snygga vara dina iallafall

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.